Ons nieuwste aanbod: het STEP-OUT-weekend.
Stap uit de sleur en ga op pad. Dit is een unieke mogelijkheid om professionele aandacht en input te krijgen, terwijl je als gezin kwalitijd doorbrengt in een ongedwongen sfeer. Het meest geschikt voor gezinnen met kinderen in de leeftijd van 0-8 jaar.
Voor ouders die een specifieke vraag hebben op het gebied van de opvoeding of onderlinge relaties. Maar ook voor hen die de vinger er nog niet op kunnen leggen maar wel een groeiende ontevredenheid ervaren over de gezinsdynamiek.

Stel je voor:
Breng 2 dagen met ons door in de omgeving van Órgiva (zie locatie). Onze kinderen zullen zich vermaken met ons en elkaar en hetzelfde geldt voor ons volwassenen. Maar bovenal levert dit weekend ons alle nodige informatie op om in te gaan op jullie specifieke vragen en als klankbord te fungeren.
Om er zeker van te zijn dat jullie krijgen wat jullie nodig hebben spreken we elkaar nogmaals ter afsluiting. In afwezigheid van kinderen en andere afleiding. Dit gesprek kan eventueel plaatsvinden via Skype.

We gaan als volgt te werk:
Neem contact met ons op en vul een korte vragenlijst in.
In een telefoon- of Skype-gesprek maken we kennis en plannen we het STEP OUT weekend. Jullie brengen jullie ons op de hoogte van wensen m.b.t. de invulling van de dagen. Wij kunnen suggesties doen m.b.t. jullie verblijf en activiteiten.
Na het rondmaken van de plannen ontvangen jullie een bevestiging en de nodige praktische informatie.

Informeer nu naar de tijdelijke speciale prijs